• Header

Tarieven ondernemers

De prijzen die wij hanteren zijn uiteraard slechts richtlijnen en kunnen variëren per individueel bedrijf. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de kwaliteit en de hoeveelheid van de aangeleverde gegevens. Een keurig gesorteerde administratie behoeft minder aandacht dan de welbekende “schoenendoos”. Ook het aantal privé-mutaties in de boekhouding kan van invloed zijn op de prijs.

 

ADMINISTRATIES
Kleine administraties 600
Middelgrote administraties  1.000
Grote administraties 1.500

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. 

 

Bij kleine administraties moet u denken aan kleine zelfstandige ondernemers zonder mensen in loondienst met een beperkt aantal boekingen. Middelgrote administraties zijn bijvoorbeeld V.O.F.’s of een zelfstandige ondernemer met een groter aantal boekingen. Bij grote administraties is vaak een voorraadadministratie aanwezig en/of mensen in loondienst.

 

De werkwijze is dat het bedrag vooraf ingeschat wordt en dat u ieder kwartaal een factuur ontvangt ongeacht de werkelijke hoeveelheid arbeid die verricht is in dat kwartaal. Zo spreidt u dus de betaling. Aan het eind van het jaar kan er een suppletiefactuur volgen. Bij omvangrijkere gebleken werkzaamheden dient er bijbetaald te worden. Echter bij geringere werkzaamheden ontvangt u geld terug. Deze prijzen zijn inclusief advieskosten