• Header

Aangifte particulieren

lk jaar is het weer onvermijdelijk. De blauwe enveloppe. Als u vindt dat u niet de kennis in huis heeft om dit jaarlijkse ritueel tot een goed einde te brengen, dan kunt u dit beter uitbesteden. Wij zijn zijn in staat om elke aangifte snel en correct te verwerken. Uiteraard zal daarbij voor u getracht worden deze fiscaal (binnen de bestaande regelgeving) zo gunstig mogelijk te doen laten uitpakken. Desgewenst regelen we voor u ook uitstel. Mocht naderhand blijken dat de Belastingdienst niet akkoord gaat met de aangifte, dan zijn eventuele kosten van de bezwaarprocedure geheel voor onze rekening. Voor particulieren verzorgen wij alle aangiften inkomstenbelasting. Hiervoor kunt u in eerste instantie het beste bij ons langskomen. Maar u kunt er ook voor kiezen om dit alles per post af te wikkelen. Als u hiervoor kiest, kies dan voor stappenplan.

 

1. Wat moet u doen?

U dient uw gegevens te verzamelen. Dit kunt u het beste doen aan de hand van onze lijst. Het is aan te raden ons alleen kopiën op te sturen. Tezamen met een getekend aangiftebiljet, stuurt u dit alles ons toe.

 

2. Wat doen wij?

Na ontvangst van uw bescheiden krijgt u een ontvangstbevestiging via uw e-mail, als u dit ons verstrekt, anders per post; Uw aangifte wordt binnen een week verwerkt; U ontvangt de factuur voor onze werkzaamheden;

 

3. Vervolgens:

Na ontvangst van uw betaling van de factuur sturen wij u uw belastingaangifte direct door naar de belastingdienst en u ontvangt een kopie van de aangifte.